May 22, 2011



hari ni, 22 mei.. .
jarang hari ahad sebelum2 ni tyra bangun awal.. .
* tepat kol 6 pagi.. . heheee . teruk bukan ?
mase ni, jam la yang jadi peneman setia tyra untuk menghitung detik ke pukul 7 tu. . .
tapi belum sempat ke pukul 7, akhirnye tyra tertidur.. . .
ehem2 .. post tyra kali ni,
tyra nak wish gdbye kat someone .. .
seperti yang d janji kan,
tyra menunggu pukul 7 tu sebab nak jumpe someone buat terakhir kali nye.. .
* harap tahun depan dapat jumpe lagi dengan itu 'budak' (:
n last , ktorang jumpe kat taman pagi tu.. .
sampai sekarang still jelas kat mate tyra
muke diye + senyumn diye pagi tadi.
kemeje oren + tai oren.. .
'
tyra doa kan diye, t pulang dengan kejayaan.. .
ayat terakhir tyra untuk diye pagi tadi
just 'bye , bye , bye n bye '
kalau lah diye boleh bace hati tyra ,
terlampau banyak yang tyra nak cakap kan.. .
tapi mase x mengizinkan.. .
lepas balik dari taman , tyra terus masuk bilik
n x tau macam mane tetibe air mate ley terkeluar.
* alahai... sdeh sangat kot..
harap, lepas ni n sampai bile2 diye x kan lupe kan tyra.. .
hahaa (:
sebelum pegi, tyra just sempat bagi diye. .. . . . . . . . . . .

kenape bagi bende ni??
huhuu . hanye diye saje yang tau sebabnye.. .
hokeh lalaa , sebelum tyra mencarut,
tyra the end kan post sampai sini saje.. .


imy pa2

No comments:

Post a Comment