November 5, 2013

Dear kawan. terima kasih. ..



Actually baju yang kau kirim then salah size tu dah pun aku jual dekat cousin aku n aku beli baru dekat kedai yang terletak di selangor tapi bukan padang besar seperti yang kau fikirkan dengan harapan saiz nye kena. 
Tapi,
Aku rasa tak smpat bagi kat kau. Kau pun suruh aku simpan. Aku rasa tak boleh follow deal kau tu. Aku sendiri sakit.
Terima kasih sebab kau sudi jadi kawan n dengar luahan aku.
Kau yang buat aku tersenyum dari bangun tidur sampai mata pejam di teman mimpi.
Kunyit yang kau bagi aku tak kan usik sampai bila bila. Aku tak kan biar dia terluak.
:)

No comments:

Post a Comment